Ondersteun het Plantenhuis

Het Plantenhuis is een ideël initiatief zonder winstdoelstelling. Ik verwelkom instellingen, bedrijven en ondernemers, particulieren en andere groenliefhebbers voor wie natuur en duurzaamheid belangrijk is en die het Plantenhuis willen steunen. Er zijn verschillende manieren waarop je dat kan doen. In de eerste plaats door kamerplanten te doneren en/of adopteren. Heb je bv oude potten, onderschalen of hydrokorrels/kleikorrels over? Deze zijn ook van harte welkom. 

Plantenasielcadaubon

Ben jij fan van het Plantenhuis? Wil je het plantenasiel steunen en tegelijkertijd ook je vriend, vriendin, familie of collega blij maken? Geef dan een Plantenasielcadeaubon!

Voorzijde cadeaubon (ontwerp: wildvuur.nl)

De Plantenasielcadeaubon is verkrijgbaar in het Plantenhuis. Of stuur een mailtje onder vermelding van ‘Plantenasielcadeaubon’ naar plantenhuis@outlook.info en vermeldt daarin je eigen naam en adres plus de naam van degene aan wie je een Plantenasielcadeaubon wilt geven. Kies een bedrag waarmee je het Plantenhuis wil steunen (minimaal €7,50). Maak je gekozen bedrag over op NL70 TRIO 0254 6984 68 onder vermelding van 'Plantenasielcadeaubon'. Je ontvangt een bevestigingsmail en de cadeaubon stuur ik je -digitaal- toe of je kan hem komen ophalen in het Plantenhuis. 

Een Plantenhuiscadeaubon is 365 dagen geldig vanaf het moment van afgifte. 

Heb je de Plantenasielcadeaubon van het Plantenhuis cadeau gekregen? Gefeliciteerd! Kom tijdens openingstijden langs (of stuur een mailtje als je dan absoluut niet kan) en we kijken samen of er op dat moment een thuisloze kamerplant in het plantenasiel is waar je blij van wordt en die bij je (woonsituatie) past. Tot ziens in het Plantenhuis!   

Donatie 

Als je geïnspireerd bent door en wil bijdragen aan het Plantenhuis, dan is een donatie een mooie en eenvoudige vorm om het plantenasiel te ondersteunen. Dit kan via een overschrijving op onderstaand rekeningnummer.

Gegevens:

Het Plantenhuis t.n.v Femke van der Rijst

IBAN: NL70 TRIO 0254 6984 68