PLANTENASIEL ZOEKT ASIEL 

We zijn ons plekje bij Druk aan het ontgroeien. Dat vinden we jammer maarrrrrr we hebben ook zin in een nieuw avontuur! Daarom zoeken we in Utrecht een nieuwe plek voor het plantenasiel, een plek waar we; 

- op onze sociale, creatieve, duurzame, kneuterige manier kunnen (samen)werken;

- mensen (en media) kunnen ontvangen;

- workshops kunnen organiseren;

- waar we een zooitje kunnen maken. 

Wat nog meer? 

- +/- 30m2 

- (veel) natuurlijk licht 

- vorstvrij 

- water aansluiting 

- begane grond (of lift) 

- goede bereikbaarheid (met auto)

 

In tweede instantie zoeken we een plek waar we sporadisch grote hoeveelheden kantoorplanten tijdelijk onderdak kunnen bieden. Dit gaat in de meeste gevallen om huisvesting van bv 150 of meer planten van gemiddeld 1,5m hoog. Een hele onderneming die veel ruimte vraagt. We denken dan ongeveer 100m2 nodig te hebben. We hopen zoveel mogelijk vanaf een centrale plek te kunnen werken maar we staan open voor andere mogelijkheden (meerdere locaties) en samenwerkingen. 

Als kleinschalig initiatief kunnen we op het moment maandelijks +/- 75 euro huur opbrengen. Dat is niet veel, dat weten we maar we hebben daarnaast veel te bieden en denken graag samen door over andere manieren om bij te dragen aan een zo volwaardig mogelijke huur. 

Weet jij een plek of ken je iemand die wellicht een plek weet? Heb je tips? Laat het ons weten! Alle suggesties zijn welkom. Stuur een Facebookbericht of email.

Groene groetjes Femke en Esther 


P.S

Toffe plekken die wij al aan het onderzoeken zijn of afgestreept hebben:

   Vechtclub XL

    De Stadstuin

   De Snorfabriek

   De Metaalkathedraal